Hvem er Mads?

Hvem er Mads Sørensen?


Ja, det er jo aldrig helt nemt at beskrive sig selv, men her kommer det mest generelle. Jeg er 23 år, og opvokset nær Vejle. Jeg er uddannet multimediedesigner og har især en forkærlighed for digitalt grafisk arbejde. Jeg har udover min interesse for grafisk design, meget erfaring med frontend-udvikling, hvor jeg både har haft IT på gymnasiet samt udviklet hjemmesider for kunder under min tid på multimediedesignerstudiet.


Nu til den mere svære del af beskrivelsen. Jeg elsker at bruge min tid på kreative udfoldelser digitalt. Det kan være alt fra fremstillingen af en plakat til en produkttegning. Som person er jeg en positiv og behagelig fyr at omgås. Jeg elsker at lære nye ting, især inden for områder som jeg allerede føler jeg kender meget til. Jeg er meget detaljeorienteret og kan godt lide at have ansvar for at opgaver bliver udført.


Min fritid bliver, udover udfoldelser ved computeren, brugt på løbeture. Jeg kan dog også godt lide at koble fra med film, serier og musik eller med en god bog. Og så er der selvfølgelig min interesse for fodbold, som også fanger min opmærksomhed nogle timer ugentlig.

Hjemmeside kommer snart til mobil & tablet.

På nuværende tidspunkt er hjemmesiden kun mulig at tilgå fra desktop.