Gå tilbage til portfolio

AaB Kvindeelite Fodbold


Denne hjemmeside blev udviklet som det afsluttende eksamensprojekt på multimediedesigneruddannelsen. Projektet blev udarbejdet i en gruppe bestående af mig og yderligere to studiekammerater.


Projektet omhandlede fremstillingen af en digital platform til AaB Kvindefodbold. De havde et ønske om en selvstændig platform i form af en hjemmeside udelukkende for deres førstehold. Deres daværende løsning var som en del af moderklubbens side aabaf1885.dk.


Hjemmesiden er udviklet i WordPress, hvor vi har opbygget et tema fra bunden. Hjemmesiden blev udviklet i et CMS, så det var let for kunden at holde siden opdateret med nyheder, nye spiller osv.


Til udviklingen af denne hjemmeside, ligger der en masse forarbejde. Dette forarbejde omhandler analyse af målgruppen, udvikling af persona, udarbejdelse af kravspecifikation og meget mere. Til at udvikle hjemmesiden anvendte vi i gruppen Design Thinking som vores udviklingsmetode. Udviklingen af hjemmesiden har undervejs været baseret på forskellige brugertest, som primært har haft fokus på UX.Gå til hjemmesiden her